AVSMEDIA PRO

La data de 14 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 201, la intrare în comuna Săveni, a avut loc un accident de circulație, iar conducătorul auto a părăsit locul evenimentului fără încuviințare organelor de poliție.

Tânărul de 24 de ani din comuna Sudiți conducea un autoturism pe DJ 201, din direcția Țăndărei către Săveni și l-ar fi lovit pe un minor în vărstă de 15 ani, care se deplasa  pe același  sens de mers în calitate de pieton. În urma impactului a rezultat decesul pietonului, care a fost proiectat în afara părții carosabile, în timp ce șoferul și pasagerul din dreapta au părăsit locul accidentului.

Polițiștii i-au identificat la scurt timp la domiciliul acestora, iar șoferul nu deținea permis de conducere și consumase și alcool. Cei 2 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi arestați preventiv.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „încredințarea unui vehicul unei persoane pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice”, „nedenunțarea” și „favorizarea făptuitorului”, se arată în comunicatul IPJ Ialomița.