JMCProduction

 Banii pentru renovare au fost obținuți de Primărie prin POR.

Au trecut aproximativ 4 luni de la începerea lucrărilor de renovare a Școalii Gimnaziale “Aurel Vlaicu “ din Fetești. Aflate în plină desfășurare, în prezent, echipele de muncitori acționează la vechea clădire a unității de învățământ care face corp comun cu grădinița.

Lucrătorii ”abordează mai multe categorii de lucrări care se află în diferite stadii de execuție. De exemplu, cele de desfaceri ale finisajelor și de demontări ale vechilor instalații se apropie de final. Lucrările de înlocuire a ferestrelor, de termoizolare a fațadelor precum și lucrările de înlocuire a rețelei electrice sunt în derulare, la fel ca și cele de aplicare a tencuielii decorative exterioare”, se arată într-o informare făcută de administrația locală.

Renovarea localului ”școlii mici” de la ”Nr. 7”, face parte din proiectul ”Creșterea nivelului educațional prin reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale “Aurel Vlaicu” și a spațiilor publice urbane în Municipiul Fetești” care a obținut finanțare prin Programul Operațional Regional și prin intermediul căruia, administrația feteșteană modernizează și două străzi ” 9 Mai” și ”Petru Rareș” și totodată va dota unitatea de învățământ cu obiecte de mobilier și material didactic.

JMCProduction