Contractul în valoarea de 1.200.716,73 lei a fost semnat în cadrul unei întruniri organizate de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița, la care au luat parte și alte două primării. Este vorba despre Bărcănești și Jilavele. Cele două comune au primit bani pentru modernizarea stadionului din localitate, respectiv pentru modernizarea Școalii Gimnaziale „Căpitan Aviator Constantin M. Cantacuzino”.

(sursa foto: CJ IL)

La Stelnica, administrația locală are în plan realizarea unui teren sintetic de sport care se va finaliza în decursul a doi ani. Ca dimensiuni, terenul va avea   22 m x 42 m și o suprafață totală de 924 de metri. Proiectul are ca obiectiv dezvoltarea infrastructurii și derularea activității didactice în bune condiții.

„Dezvoltarea durabilă a unităților administrativ teritoriale în folosul cetăţenilor în vederea implementării Strategiei de dezvoltare a judeţului Ialomiţa, este una dintre prioritățile echipei de conducere a Consiliului Județean”, transmit reprezentanții administrației județene.