AVSMEDIA PRO

 Se reiau lucrările de reabilitare

CNAIR a anunțat că reia lucrările de reabilitare a podurilor peste Dunăre de pe A2. Astfel, începând din 19 septembrie și până înaintea sărbătorilor de iarnă, traficul va fi deviat de pe o cale de rulare pe alta pentru ambele sensuri ale Autostrăzii Soarelui.

La podul peste Brațul Borcea lucrările constau în înlocuirea hidroizolației și a straturilor căii, înlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor, înlocuirea parapetului pietonal și direcțional, înlocuirea căii pe trotuare și a dalelor de trotuar, reparații la dalele de conlucrare dintre grinzile de beton armat precomprimat.

Prin urmare se închide circulația rutieră pe benzile destinate sensului de deplasare Constanța – București (calea II, între km 147și  km 144), traficul desfășurându-se deviat, în ambele direcții, pe benzile destinate sensului București – Constanța (calea I).

La podul de la Cernavodă, lucrările constau în continuarea înlocuirii parapetului pietonal, înlocuirea căii pe trotuare și a dalelor de trotuar.

Astfel, din 19 septembrie și până în 27 octombrie, circulația va fi închisă pe sensul Constanța- București, între km 160 și km 156 și se va circula în ambele direcții pe sensul București- Constanța, iar din 28 octombrie și până în 22 decembrie, se va închide sensul București – Constanța și traficul rutier se va face în ambele direcții pe sensul Constanța- București.