JMCProduction

printre care

3 accidente rutiere și 6 incendii, dar și un vițel a fost salvat la Fetești.

În perioada 30 septembrie-2octombrie, adică pe parcursul celor 72 de ore din aceste weekend, pompierii ialomițeni au desfășuart 68 de misiuni, dintre care 51 au fost persoane care au necesitat ajutorul SMURD. Totodată, un accident rutier a avut loc, vineri, în comuna Gura Ialomiței, sat Luciu, în care a fost implicat un autoturism. Din fericire victima nu a suferit leziuni majore, însă a fost transportată la Spitalul Țăndărei pentru investigații.

Tot în aceeși zi, pompierii stației Urziceni au intervenit la un alt accident rutier produs între un autoturism și o motocicletă, chiar în municipiu. După acordarea primului ajutor medical, o victimă a fost transportată la spital, iar cealaltă a refuzat transportul la spital.

JMCProduction

Duminică, un alt accident s-a produs în Slobozia, pe DN 2A, în care a fost implicat un autocamion încărcat cu mase plastice. Victima a fost transportată al Spitalul Județean.

Sursa foto: ISU Ialomița

În ultimele 72 de ore, pompierii au acționat pentru localizarea și stingerea a 6 incendii înregistrate la nivel județean . Din totalul acestora, 5 intervenții au fost înregistrate la arderi necontrolate (vegetație uscată, deșeuri menajere, miriște), fiind afectate peste 68 de hectare de teren, transmit reprezentanții ISU Ialomița într-un comunicat.

De asemenea, pompierii stației Fetești au salvat un vițel care a căzut într-o groapă:

 

Georgiana Popescu, purtătorul de cuvânt al ISU Ialomița.