AVSMEDIA PRO

”Echipajele au acționat prompt pentru ca ialomițenii să nu întâmpine probleme majore în trafic, datorate condițiilor meteo!”, afirmă președintele Consiliului Județean Ialomița Marian Pavel.

Au trecut mai bine de 10 zile de iarnă cu ninsoare, polei și viscol. Județul Ialomița, pare că anul acesta nu a mai avut probleme la capitolul deszăpezire, iar activitatea societăților contractate de administrația județeană au făcut ca drumurile să rămână practicabile chiar și în partea de Vest, unde an de an au fost probleme.

De ce s-a întâmplat așa?

AVSMEDIA PRO

Pentru că hiba administrativă a fost înlăturată, conform spuselor reprezentanților CJ Ialomița.

În 2021, Consiliul Județean Ialomița a semnat, pentru o perioadă de 3 ani, contractele pentru deszăpezirea drumurilor pe care le are în administrare. Astfel,  cei 500 de kilometri au fost împărțiți în trei zone de acțiune, iar în această iarnă s-a acționat în aceleași condiții ca în precedentele sezoane reci. Conform acordului cadru care expiră în luna noiembrie a acestui an, pe lotul 1- Urziceni, acționează societatea Infrastruc­tură Drumuri și Poduri SA, iar pe loturile 2 – Slobozia și 3- Fetești, acționează Drumuri și Poduri SA.