Deputatul liberal de Ialomița, Luminița Barcari, și-a depus în data de 5 iulie candidatura pentru fucția de președinte al organizației județene. În cursa pentru șefia PNL Ialomița s-a încris și primarul Sloboziei, Dragoș Soare, cel care conduce în acest moment partidul la nivel județean.

Luminița Barcari a menționat că organizația liberală județeană are nevoie de un om cu suficientă experiență politică și managerială pentru a fi întărită. Aceasta este susținută pentru a prelua fucția de președinte al organizației județene PNL Ialomița de estul și vestul județului.

”Am alături de mine câțiva dintre cei mai importanți susținători. Dați-mi voie să încep cu o doamnă deosebită și prietenă, doamna primar Nuți Roșu, primar al comunei Făcăeni, domnul Constantin Sava, care nu mai are nevoie de nicio descriere, primar al municipiului Urziceni, domnul Cornel Micu, primar al localității Balaciu, domnul Valentin Turiga, președinte al organizației Dridu și pentru foarte mulți ani primar al localității Dridu și domnul Gheorghe Catrinoiu, fost primar al municipiului Fetești și președinte al organizației PNL Fetești. Sunt doar câțiva dintre cei care mă susțin și care m-au încurajat să candidez pentru această funcție”, a precizat Luminița Barcari.

Data alegerilor pentru șefia PNL Ialomița este 16 iulie.

GMC Media Top si Bottom Page