JMCProduction

Lotul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița s-a calificat la etapa națională a Competiției naționale de descarcerare și de acordare a primului ajutor calificat, clasându-se pe locul I la proba de acordare a primului ajutor calificat. Deși, de această dată au acționat conform unor scenarii, membrii lotului se confruntă permanent cu astfel de situații, reale, în care fiecare minut contează.

Stăpânirea de sine, pregătirea continuă și reacția imediată sunt calități pe care le stăpânesc foarte bine și care îi ajută să gestioneze diferite situații de urgență cu care se întâlnesc în activitatea profesională. Lotul a fost condus de maior Popa Claudiu Adrian-șef de lot, iar membrii echipajului au fost: Plt.adj. Coțofană Răzvan, Plt. adj. Teodorescu Adrian, Plt. adj. șef Florea Andrei, Plt. adj. Stanciu Ștefan, Plt. adj. Dinu George și Plt. Butucaru Ionuț.

AVSMEDIA PRO

(sursa foto: ISU Ialomița)

„Aceste competiții au un rol important pentru îmbunătățirea capacității de reacție și intervenție a pompierilor, testarea experienței, spiritul de echipă, coordonarea, dar și identificarea și schimbul de bune practici în privința strategiilor de reducere a numărului de victime” au explicat reprezentanții ISU Ialomița.

GMC Media Top si Bottom Page