În perioada 19 – 20 august, la Grădina de Vară din Amara, va avea loc ediția cu nr. 55 a concursului mult așteptat, ,,Trofeul Tinereții” Amara 2023. Anul acesta va fi o ediție cum nu s-a mai văzut.

„Concurenţii vor fi antrenaţi într-un festival care le stimulează creativitatea, iar accentul va fi pus pe colaborare, comunicare, echipă, întâlnire, schimb de experienţă şi de idei, cultură urbană, divertisment şi diversitate”, a declarat Alin Potinche, directorul festivalului.

Înscrierile se fac până pe data de 1 iulie pe site-ul www.festivalulamara.ro

AVSMEDIA PRO

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Ialomița, Primăria Orașului Amara în colaborare cu Centrul Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița și Centrul Cultural Ionel Perlea.

Festivalul-concurs este deschis participării tinerilor cu varsta între 16 si 25 ani, având drept scop afirmarea și lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor autentice în vederea lansării în elita muzicii românești și, nu în ultimul rând, întâlnirea tinerilor interpreți cu o serie de personalități ale industriei muzicale din România.