JMCProduction

Săptămâna aceasta, Primăria Fetești a demarat lucrările de modernizare a 5 străzi care au fost prinse în proiectul de construire a Centrului Educațional Anghel Saligny. Mai exact, echipele au început lucrul pe strada Carpați, urmând să intervină și pe străzile 1 Decembrie, Independenței, Jandarmeriei și Sirenei.

Administrația locală anunță că pe aceste străzi se vor reabilita trotuarele și vor fi asfaltate, iar pe strada Jandarmeriei se vor amenaja rigole pentru preluarea apelor pluviale.

JMCProduction

Proiectul  “Înființare centru educațional pentru servicii culturale Anghel Saligny și îmbunătățirea spațiilor publice urbane”, după cum îi este și denumirea, are două componente: cea de reabilitare străzi și cea de construire a centrului multifuncțional de tineret. În cazul componentei din urmă, lucrările au început în aprilie și sunt în plină desfășurare.

Acest proiect trebuie să fie gata până la 31 decembrie 2023.

Valoarea totală este de peste 23 de milioane de lei, bani europeni nerambursabili obținuți prin Programul Operațional Regional 2014-2020, prin axa de regenerare a oraselor mici și mijlocii. De la bugetul local, Primăria Fetești asigură o cofinanțare de 460 de mii de lei.