„În acest final de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița va suplimenta efectivele angrenate în misiuni, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță la manifestările cu public numeros organizate pe raza județului”, se arată în comunicatul transmis de instituție.

Astfel, echipajele de jandarmi vor fi prezente sâmbătă, în Slobozia, începând cu ora 17.30, la ”Festivalul Luminii”, care va avea loc în Parcul Tineretului și între orele 20.00-22.00, în Piața Revoluției la evenimentul artistic ”Disco Night”. Duminică, începând cu ora 12.00, jandarmii vor asigura ordinea pe stadionul comunal, la activitățile festive ocazionate de ,,Ziua Comunei Bordușani”. De asemenea, jandarmii vor fi la datorie în acest weekend și la FarmConect România- Târgul Agriculturii Românești, care are loc tot la Slobozia.

I.J.J. Ialomița transmite că „în această perioadă, se va acționa în sistem integrat, în zonele aglomerate, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise”.