Go Invictus! ”Ștafeta Veteranilor” a plecat vineri din Baza 86 Aeriană Borcea și a ajuns duminică la Babadag.

sursa foto: Baza 86 Aeriană Borcea

Militarii răniți Invictus, alături de voluntari militari și civili, au dat startul pe 5 Octombrie, din București, celei de-a noua ediții a evenimentului național Ștafeta Veteranilor (pe trei trasee – roșu, galben și albastru) în alergare sau pe bicicletă.

Militari ai Bazei 86 Aeriană și din alte instituții ale sistemului de apărare și ordine publică din județul Ialomița, dar  și civili din municipiul Fetești, au dus pe 7 Octombrie, ștafeta pe traseul roșu de la Borcea la Constanța.

Doi luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au participat vineri, 7 octombrie a.c., la competiția de alergare . Aceștia au intrat în cursă pe traseul Lehliu Gară-Baza 86 Aeriană Borcea.

Sursa foto: Feteștiul Aleargă

O parte din echipa ”Feteștiul Aleargă” a preluat în 9octombrie, ștafeta de la Unitatea 307 Infanterie Marină din Babadag.

Ștafeta va ajunge la Carei în data de 25 octombrie.

Evenimentul sportiv face parte din seria de manifestări premergătoare aniversării Zilei Armatei Române (25 octombrie).

În alergare sau pe bicicletă, traseul de străbătut are o lungime de  16 km de la Unitatea Militară Bărăganu până la Fetești, alți 24 de km până la Cernavodă și încă 119 km până la Babadag.

GMC Media Top si Bottom Page