JMCProduction

Bărbatul de 36 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Ialomița, pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție şi lovire sau alte violenţe.

Deși luase la cunoștință despre faptul că împotriva sa a fost emis un ordin de protecție, prin care i s-a interzis să ia legătura, prin orice mod cu victima şi cu fiica acesteia şi să păstreze o distanţă de minim 100 de metri față de locuinţa acestora, bărbatul a acționat contrar dispozițiilor.

Cercetările continuă sub supravegherea unității de parchet competente, transmit reprezentanții IPJ Ialomița într-un comunicat.

JMCProduction

Conform statisticilor, în luna ianuarie a acestui an, polițiștii au emis 11 ordine de protecție provizorii, din care 6 au fost transformate în ordine de protecție de către instanțele de judecată.

Luna trecută, în Ialomița s-au înregistrat 85  de cazuri de violență în familie, cele mai multe s-au petrecut la dimiciliu, în mare parte împotriva femeilor, înregistrându-se o scădere de 9,4% față de ianuarie 2022.