AVSMEDIA PRO

Traficul rutier este restricţionat, luni, pe a doua bandă pe sensul către Sebeş al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, între kilometrii 275 – 276+500 de metri

Traficul rutier este restricţionat, luni, pe a doua bandă pe sensul către Sebeş al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, între kilometrii 275 – 276+500 de metri, în zona localităţii Aciliu, judeţul Sibiu, întrucât se efectuează lucrări de reparaţii a suprafeţei de rulare, a informat Centrul Infotrafic.

De asemenea, pe autostrada A3 Turda-Borş, la nodul Turda A3 – DN1 Bretea G, în zona municipiului Turda, au fost executate, luni, lucrări de înlocuire a parapetului metalic.

AVSMEDIA PRO

Acelaşi tip de lucrări vor fi executate şi la kilometrul 18+050, în apropierea localităţii Sănduleşti, judeţul Cluj, fiind restricţionată a doua bandă de mers, în intervalul orar 11,00 – 15,00.

Restricţii de circulaţie vor fi instituite şi pe autostrada A10 Aiud – Turda, la nodul rutier A10 Bretea 5, municipiul Turda, judeţul Cluj, unde, în interval orar 16,00 – 18,00, vor fi executate lucrări de înlocuire a parapetului metalic deteriorat.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu atenţie şi cu viteză redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea unor accidente rutiere.