În data de 14 iunie, la Slobozia, au fost semnate primele 6 contracte finanțate prin Programul Județean de Dezvoltare Locală 2021, gestionat de ADI Ialomița. Valoarea totală a investițiilor se ridică la peste 3 milioane de lei, din care 1 milion 800 de mii de lei reprezintă finanțare nerambursabilă din partea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița.

Obiectivele de investiții se referă la  construirea unui teren de sport multifuncțional în comuna Borănești,  amenajare loc de joacă pentru copii cu teren sport, alei și împrejmuire incintă în comuna Gheorghe Doja, achiziție buldoexcavator pentru orașul Căzănești,  modernizare drumuri comunale de interes local în localitatea Grindași, com Valea Măcrișului – Str. Rozelor , achiziție buldoexcavator pentru UAT Perieți și  achizitie volă , încărcător frontal pentru UAT Bordușani.

La Bordușani vorbim despre un proiect de 775 de mii de lei, din care 300 de mii de lei finanțare nerambursabilă și 475 de mii de lei de la bugetul local. Durata proiectului este de 3 luni.

JMCProduction
GMC Media Top si Bottom Page