AVSMEDIA PRO

Raja conectează noul sistem de apă la rețeaua existentă.   

De marți – 18 octombrie 2022, ora 23.00, până miercuri – 19 octombrie 2022, ora 05.00, în municipiul Fetești, se vor realiza lucrări de conectare a sistemului de alimentare cu apă nou executat la rețeaua existentă. Prin urmare, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din toată localitatea.  

Investiția face parte din CL25 – Rețele apă și aducțiuni Fetești. Rețele de canalizare Fetești, în valoare de aproape 42 de milioane de lei (41.991.727,10 lei cu TVA), derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Utilizatorii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

 ”Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor”, transmit reprezentanții RAJA într-un comunicat.