JMCProduction

Evenimentele organizate cu ocazia Bobotezei la Fetești, au devenit tradiție. Dincolo de obiceiul recuperării crucii sființite din apele Brațului Borcea,  an de an, are loc Botezul Cailor la Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, după care la Stadion se desfășoară Concursul la care pasionații și deținătorii de cai din zonă, participă la cele două secțiuni: Cel mai Frumos Atelaj și Cal și Călăreț.

Câștigătorii au fost următorii:

JMCProduction

La categoria “Cel mai frumos cal și călăreț”, premiul special al juriului a fost obținut de Tatu Liviu, în timp ce locul 1 a fost ocupat de Munteanu Dumitru.

La categoria “Cel mai frumos atelaj”, premiul special al juriului a fost obținut de Dode Cătălin, în timp ce locul 1 a fost ocupat de Oprea Lilian.

Atracția evenimentului a fost poneiul Năsturel.

Anul acesta, la manifestarea hipică de la stadion a fost prezent și cel mai bun jocheu din România, Ionuț Munteanu, care este feteștean. Acesta a obținut titlul, anul trecut.

Cel care a scos crucea din apă, în 2023, este Alin Gabriel Vintilescu, în vărstă de 21 de ani care de 4 ani a tot încercat să fie el cel care reușește acest lucru.

sursa foto: Primăria Municipiului Fetești

GMC Media Top si Bottom Page