JMCProduction

 AJFP Ialomița anunță că Ministerul Finanțelor a emis, începând de luni, 4 aprilie 2022, noi emisiuni de titluri de stat în cadrul Programului Tezaur, cu maturități de 1 şi 3 ani și dobânzi de 4,8% și 5,8%. Titlurile de stat au valoare nominală de 1 leu și sunt în forma dematerializată. Programul Tezaur reprezintă, în continuare, o modalitate de economisire avantajoasă pentru populație. Titlurile de stat pot fi cumpărate:

 

– Între 04 – 26 aprilie 2022 online, numai de către persoanele fizice care sunt înregistrate în SPV;

JMCProduction

– Între 04 – 27 aprilie 2022 de la unitățile Trezoreriei Statului;

– Între 04 – 26 aprilie 2022 în mediul urban și 04 – 21 aprilie 2022 în mediul rural, prin subunitățile poștale ale C.N. Poșta Română S.A.

 

Dobânda este anuală, plătibilă la termenele prevăzute în prospectul de emisiune. Sunt eligibile persoanele fizice care au împlinit vârsta de 18 ani la data efectuării subscrierii. Veniturile obținute din investirea în oferta de economisire lansată de Ministerul Finanțelor sunt neimpozabile. Prospectul de emisiune și orice eventuale modificări ale acestuia vor fi publicate pe: www.mfinante.gov.ro (secțiunea Datorie publică)www.posta-romana.ro.

GMC Media Top si Bottom Page