Extinderea rețelei de gaz metan în toate cartierele din Fetești va fi făcută din bani europeni. Campania de 11 zile ”din ușă în ușă ” de semnare a antecontractelor  s-a încheiat și doar 3700 de de persoane și-au manifestat dorința de a se racorda la conductele de gaz.

Laurențiu Șonchereche, viceprimarul mun. Fetești a specificat că și cetățenii din Fetești-Oraș ar putea să se mobilizeze mai mult:

Cât privește actele necesare și pașii de urmat din ghidul de solicitare a fondurilor europene pentru acest proiect, Șonchereche a menționat  că administrația locală pregătește temeinic documentația:

AVSMEDIA PRO

”Proiectul de extindere a rețelei de alimentare cu gaze naturale în cartierele Fetești-Oraș, Coloniști, Vlașca și Buliga„ va fi depus prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 -2020, axa prioritară 8, prioritatea de investiție ”Sistemene inteligente și sustenabile de transport al energiei electrice și gazelor naturale”.

Persoanele fizice care vor semna antecontractul de vor beneficia de branșare gratuită.

Primăria Fetești, face un apel la cetățeni și anunță că aceste contracte se găsesc în continuare la Biroul de Administrație a Pieței Agroalimentare.

GMC Media Top si Bottom Page